top of page
Zoeken

Mamaliga uit Roemenië

200 gram maismeel/polenta

650 gram bouillon

Klontje boter

50 gram Geraspte parmezaan



  1. Breng de bouillon aan de kook.

  2. Voeg, zodra de bouillon kook de parmeaan en de boterr toe.

  3. Voeg al roerend het maïsmeel langzaam toe aan het kokende water.

  4. Blijf maïsmeel toevoegen totdat het moeilijk door te roeren is.

  5. Blijf roeren tot het geheel een vaste massa is

  6. Wij gaan dit nu laten opstijven om de kunnen snijden

  7. Doe in een bakje van 2 cm dieper waarin je folie of bakpapier hebt gelegd

  8. Laat opstijven in de frigo

  9. Snij in de vorm die je wenst

  10. Bakken in olijfolie

  11. Je kan hierbij een dip of een kruidige mayo of zure room serveren



 
 
 

Comments


Maud Okan Miekes.jpg
Foto's Passarelle VZW 

Vragen? 

Logo Okan talent -is .png
logo rabita.png

Contact via:

Campuscoördinator Okan Talent-is
Campus College Veurne

Marieke Uzeel

0498/37.81.94 

RABITA

Project by Okan Talent-is

Campus College Veurne 

©2023 by RABITA. Met trots gemaakt met Wix.com

Afbeelding van WhatsApp op 2025-02-22 om
bottom of page