top of page
Zoeken

Syrnyk, dessert uit Oekraïne

Bijgewerkt op: 27 sep 2024

Ingrediënten

  • 500 gram kwark

  • 1 ei

  • 3 a 4 lepels suiker

  • 1 zakje vanillesuiker

  • 1 eetlepel maïszetmeel

  • 4 eetlepels bloem (of 2 eetlepels bloem en 2 eetlepels amandelmeel)

  • Optie: rozijnen, gedroogd fruit


  1. Neem een mengkom

  2. Meng alles samen met een spatel

  3. Indien je dit wens kan je ook rozijnen of gedroogd fruit toevoegen

  4. Neem een kom met bloem

  5. Neem 1 lepel van de massa en plaats deze in de bloem

  6. Rol deze in de bloem er balletjes van die je dan een beetje plat drukt

  7. Bak de langs beide kanten in een droge pan

  8. Kan zowel warm als koud geserveerd worden

  9. Afwerken met bloemsuiker


Recept van Artem voor Okan Talent-is








 
 
 

Commenti


Maud Okan Miekes.jpg
Foto's Passarelle VZW 

Vragen? 

Logo Okan talent -is .png
logo rabita.png

Contact via:

Campuscoördinator Okan Talent-is
Campus College Veurne

Marieke Uzeel

0498/37.81.94 

RABITA

Project by Okan Talent-is

Campus College Veurne 

©2023 by RABITA. Met trots gemaakt met Wix.com

Afbeelding van WhatsApp op 2025-02-22 om
bottom of page