top of page
Zoeken

Zelf sambal maken Indonesië

 Sambal

  • 12 witte ui (cevenne-ui)

  • 8 rode ui

  • 400g gember grof gesneden

  • 15 teentjes look

  • 10 stukken grof gesneden citroengras

  • 15 limoenblaadje

  • 1 el korianderbollen

  • 6el paprikapoeder (of meer indien kleur dit wenst)

  • 2 chilipepers


· Stoof dit alles aan in een platte pot met een minimum aan arachideolie. Dit moet minstens 3uur sudderen op een klein vuur totdat alles plat gaar is (5uur misschien zelfs beter).

Mix plat en eventueel passeren

Recept By Tim Bourry

Voeding Verbindt #Rabita

Okan Talent-is Campus College Veurne



 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven
Firni Afghanistan

Ingrediënten 750 ml volle melk (zet 100ml apart) 3 eetlepels maïzena 4 eetlepels suiker 1/2 theelepel kardemom gemalen, je kan ook...

 
 
 

Comentarios


Maud Okan Miekes.jpg
Foto's Passarelle VZW 

Vragen? 

Logo Okan talent -is .png
logo rabita.png

Contact via:

Campuscoördinator Okan Talent-is
Campus College Veurne

Marieke Uzeel

0498/37.81.94 

RABITA

Project by Okan Talent-is

Campus College Veurne 

©2023 by RABITA. Met trots gemaakt met Wix.com

Afbeelding van WhatsApp op 2025-02-22 om
bottom of page